onsdag 21 april 2010

Heldressad i Loppan...

Kom på i morse att lilleman var heldressad i hemsydda Loppankläder. Var tvungen att kort på fotomodellen. Nu fattas bara ugglemössan så är vi "all set" inför dagens promenad ;)

Byxorna: Är ett par bruna velourmuddisar som verkligen är ett par favoriter. Har använt dessa nu i tre storlekar 56-62-68. Muddarna är ju vikbara så de har kunnat användas ett par månader nu. Sköna är de också och den bruna färgen matchar vilken överdel som helst. Börjar dock bli något korta så jag har ett antal nya på G i syhögen. Ett riktigt basplagg som jag inte kan vara utan. Kvalitén på velouren är hur bra som helst. Har verkligen misshandlat tyget (tvättat i 60 grader och tumlat på hög värme), men detta syns inte alls och färgen har inte bleknat nämnvärt.

Bodyn: Gulorange med moln har jag tidigare bloggat om. Är något stor än så länge men kunde inte låta bli att börja använda den ändå.

Dregellapp: Ekologisk jersey med bruna ugglor. Rundad modell nedtill och med turkos velour på baksidan. Fungerar även som värmande scarfs när vi är utomhus på äventyr...

Inga kommentarer: